101010

The above date was significant – coz wedding of our so called ‘astronaut’ tu kan… Siap ada live kat tv. Kat Malaysia nie wedding celebrity dah jadik overrated. Dah jadik macam acara taja-menaja dan jemputan pun adalah golongan VIP dari seluruh pelusok alam. No longer an affair to celebrate your love with family & close friends. Well, that’s my opinion jer laa kan. Sukati they all lar tu diorang nyer wedding kan…

Anyway, last 101010, It was also significant to our family as it was my niece’s convo. I got sms around 7.30am from my niece. Dah masuk dewan. Angah nak cokelat besar okay”. 

Well, I of course I read the message 2 hours later bila dah bangun…hehe… Started when AE was 1 year old +, he no longer woke up early in the morning. In average he will wake up around 9.30am, so it is my pleasure to enjoy extra beauty sleep after losing it the first year kan:)

Jadik bila dah baca message Angah, all 3 of us kelam kabut mandi. Dahlah I found out her sibblings pun belum gerak lagik. Cargas terus ke UPM Serdang without breakfast. Takut karang die kuar2 dewan tak nampak sesaper pun kan… 

Sampai2 UPM, kena round 2 kali gak laa baru dapat parking. Alamak, takde sape pun jual hadiah! Apparently the pesta convo was somewhere else, around 15 minutes car ride from the convocation hall. No wonder kat luar pagar tadik ramai dok jual flower bouquet from car boots! Dah takde masa pun nak carik hadiah coz we all tengok kat screen besar tu majlis dah nak setel pun. Takpe, the thoughts that matter kan (ayat penyedap hati) hehe…

While I feed AE yogurt, the graduates all rushed out from hall. Maka bermulalah xtvt bergambar di depan dewan / bawah pokok / tepi tiang bendera. AE sibuk je suruh Angah dukung. I think he was excited to see a lot of people in joy & laughter. Sambil2 tu sempat kami melantak roti & air kotak milo di bawah pokok:).

Congrats graduates! (AE sibuk gak nak nyelit tu)

Teringat gak zaman convo kat US. At UW Madison, it will be held at KOHL Center. It is a big stadium, also use for sports and concerts. Unlike in Malaysia, convo kat sana semua orang boley masuk. So although many of us parents tak dapat datang, all the friends will come and celebrate. The ceremony pun takde lah formal sangat coz there’s no Sultan, VIP whatever. Just the Chancellor, Univ people and and a bunch of friends screaming your names:) *good old memories*.      

Okay, back in UPM [forgive me, memang carca marba betul laa my narration nie]. Lepas acara posing, semua model dah lapar. So terus gerak gerak khas ke Alamanda for lunch. We ate @ JM Briyani. The place was cozy and food was great (atau mungkin sebab semua lapar?). 

AE was very happy when we reached Alamanda. Yeayy mall!!!

scribbling while waiting for food

Celebration diteruskan di Starbucks & Baskin Robbins. Hehe…acara makan sampai ke petanglah nampak gayanya. Walaupun rasanya orang lain yg makan lagik banyak dari orang yg dicelebrate hehe…

1st time playing chess

AE didn't want to leave Starbucks rather want to play hide and seek behind the pole...

@ Baskin Robbins. See our son eyeing for the ice cream!

We left after solat Asar, kekenyangan (finally!) and ngantuk…AE fall asleep rite away in the car.

Btw, do you know that doctors have to read an oath when they first graduate? It is called the Hippocratic Oath which basically an oath historically taken by doctors swearing to practice medicine ethically. I never know about this. Yerlah diorang nak deal ngan living people kan bukannya wang ringgit atau machine…

Congratulations Angah. Enjoy the adult life:). Yes, it sucks, you are going to enjoy it!!!

3 responses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s