selamat berpuasa

I’m super-busy at work now. No time at all to update this blog or even to express my milk. Nak pergi kencing pun tak sempat! Coz branches keep calling us asking all sort of questions regarding our project sekarang nie. I even had nightmares 2 nights in a row talking about my work yg tak siap!!!

Subsequently, my milk supply became very low. There’s one day I have to wake up every hour to try to express milk ~ I got only around 1/2 oz every time. So sedih. So tiring.

But what to do. Itulah namanya pengorbanan. I’m almost quit by trying to feed him formula, but again our smart baby declined. (after that laa yg bgn every hour pump milk tu).

Tapi insyallah kerja2 yg sibuk nie akan abis dlm masa seminggu je lagik. Harapnya semua akan ok.

Banyak sebenarnya nak update. Tapi seperti yg dikata – tak sempat. Ini pun curi 5 minit waktu cuti merdeka nie sementara our baby main dgn angah.

Plus his nursery closes early this fasting month (sebelum pukul 6 dah kena pergi amik die), lagikla tak sempat nak siapkan kerja. But the good thing is I get to spend more time with our darling baby.

Anyway, remember I told you our baby can crawl already? Kalau sebelum nie area2 dekat je dia crawl ~ now dah everywhere! Dapur! Bilik! and so fast, too!!! Cepat betul dia progress. Dan dia juga sudah start belajar ‘mengemas’. Things on the rack, on the table, habis semua ditariknya… Dan peti box astro tu pun dia amat minat. Penat gak mengejar dia, nie belum boleh jalan lagik nie.

But the good thing is yesterday bila saya timbang berat – aik, I lose 3 kg? What the heck… (kalau pegang perut rasa tak mengecik pun duhh). Macam nie tak perlu susah2 diet. Sape rasa nak kuruskan badan, meh la dtg jaga ashman seminggu hehehe….

I’ve got to go back to my reality world now. Anyway, selamat berpuasa semua. Saya tak berpuasa coz the milk tak cukup – siap kena pergi klinik aritu sbb dehydrated.

Selamat shopping raya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s