2 minutes break

I’m sitting in front of my pc at 12 midnite. Rarely done nowadays since preggy time. Tapi hari nie kenapa buang tebiat? Sebab homework ku belum siap! Due besok!!! kweng kweng kweng…

Kalau hubby tau aku stop kejap buat homework and tulis blog musti dia marah. Marah ke ek? marah ke? hihihi… (dah agak mengong otak ku sekarang nie sebenarnya). Lagik 5 pages jer lagik nak siapkan…tapi cam liat bebenor. Sekejap2 tgk both my darlings yg lena tidur atas katil. Rasa nak pergi peluk cium my dear ashman tapi karang terjaga pulak. Dia dah lah sekarang nie kurang tidur siang. This whole weekend asik main je dgn we all. Agaknya baby dah besar sket memang mcm tu. Ashman dah masuk 4 bulan sekarang nie.

Last week pergi APSH, terasa sayu bila lalu depan clinic Dr. Haliza. Belum ada pengganti lagi. She is such a human angel, and it is weird that the fact I really missed her as we were only have a patient-doctor relationship. Anyway, ashman dah 6.1kg now. Panjang tak tau berapa, the new paed tak ukur pun. Me and hubby thinking to change to another paed…Inilah susah sebab benchmark tinggi (in comparison with Dr. Haliza).

Football talks, looks like all-english semi la this year champs league. Oh luper pulak..except for one team missed out…hehehe…. hopefully my team can maintain its fitness. Kekadang riso gak sibuk nak bolot banyak sangat piala larat ke…

I’m still thinking what to write on sheri’s tag about my embarassing moments. Seems like I don’t have any? Siap tanya hubby, dia pun tak tau. How mundane and boring my life is? Hmm…

Okey laa sambung wat homework!!! chalos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s