funny morning moments

Quite busy today. Manager dah ting tong ting tong asking for the draft term sheet I suppose to do. Finally hantar tadik and now has to go through another proposal received last week. At the current time proposal banyak, tapi yg bankable nyer tak berapa aah…what to do ~ with the current economic situation.

Anyway, walaupun busy nak update gak cerita pagi nie. Woke up around 6.00 am to pray Subuh and express milk. Sempat bukak livescore for last night result. Mata agak2 terbeliak tengok result, terus kejut hubby…

“Bang bang…bangun subuh”

[NO RESPOND]

“Bang bang…bangun subuh”

[NO RESPOND]

“Bang bang…Liverpool kalah”

[TERUS BUKAK MATA – LUAS LAK TU]

“Betul ke?”

“Betul, 1-3”

[aku sebenarnya nak gelak besar time tu tapi sebab hubby agak agak mamai tak berani laa pulak].

Aku pun sambung express milk kat ruang tamu (x boley express dlm bilik sbb bila ashman dengar bunyi aku pump dia senang terjaga – hubby cakap sebab dia jeles ada ‘somebody else’ minum susu dia hehe…).

A minute later, hubby walking towards the toilet. Tengok muka aku, tanya sekalik lagik dengan wajah serius…

“Betul ke kalah?”

Chett..betullah buat ape aku nak tipu. Adakah golongan Kops mengandaikan the Blues cikai untuk dikalahkan sampai kalah pun tak percaya? Ingat drogba takdak kaki ke…hehehe

Itulah cerita pagi nie:)

*just found out that no visiting team has ever won at Porto’s soil! mampus…Adakah kita mampu untuk melakar sejarah…hmmm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s