random preggy moments

 So far alhamdulilah our baby is okay. Takde bangun nangis malam2. Some of my friends said perhaps because masa pregnant dulu aku dah sakit teruk so sekarang nie dipermudahkan. Yerla, Allah tu Maha Adil kan. Talk about pregnancy, memang masih terbayang bayang my early pregnancy dulu. Muntah merata rata – carpark, sidewalk, porch, atas katil, atas lantai. Almost everywhere la. Geli pulak bila ingat balik hihi.

Some of my random pregnancy moments:-

1.I hated the smell of soap (and any other fragrance for that matter). I was using dove soap at that moment, so I have to take it out from my bathroom and use the unscented dettol instead. I have to bear the smell of toothpaste sbb nak gosok gigi kan…takkan tak gosok pulak hehe…

2.I loved the smell of hubby –especially bila dia balik kerja. Which is unusual coz pre-pregnancy kalau balik kerja papehal kena mandi dulu la kan 😉. Tapi sekarang nie baby suka sleep dgn hubby – sebab masa dalam perut dulu dia dah suka bau kot🙂

3.I had difficulty to turn knobs – door knobs, stoves, pipes. Selalu pusing salah arah. Weird, huh.

4.No cravings at all. Only I could not bear rice for the first four months. Cuma minggu terakhir tu je aku sibuk nak makan waffles, popiah basah and cheese cake. One day before deliver tu terasa nak makan kat Chillies.

5.Became easily afraid of things, such as darkness & horror movies. Even nak tengok CSI pun jadik takut. So I watch re-run of One Tree Hill instead.

6.I hate shopping. Hubby suka la tu tak payah teman lelama bertenggek dekat KLCC haha! Tapi sekarang nie bila masuk kedai baby aku terasa amat pelik kenapa sebelum nie mcm tak nampak baju2 baby yg cute di depan mata hihi… Tapi bagus gak duit yg save tu dpt bayar for my c-sect.

7.Bila dah pregnant baru tau sebenarnya the due date given is for 10 months. Then why people always said “mengandung 9 bulan” yek.

Anyone want to share their moments?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s