me talking to myself…

Penat mengemas barang…Nasib baik dah cuti seminggu. Sampai abg 7-E pun sindir betapa terer mengemas sampai kena beli 100-plus. Wat malu je.

Nasib baik menang bet dengan hubby jadi tak perlu jadi orang pertama yg bangun tidur sepanjang minggu nie hihi…What kind of betting is that, are we 15 or 25 years old actually? šŸ˜‰

You guys perasan tak, kalau award nite dkt Malaysia nie, mesti dialog penyampai2 artis berkisar tentang baju cantik & dan siapa sponsor. Sampai dah nak boring dengar. Kalau nak dibandingkan, award nite dkt luar negara takde lak macam tu ek. Bila lah kita nak ada cerita2 best mcm CSI atau pun FRIENDS tu ek…sabor je lah.

Seb baik ada Yasmin Ahmad. Takde la malu sangat. Waaaaahhh, cerita Mukhsin best giler!!!! You guys have to watch! I especially love the Mukhsin character, very good + matured acting. It also reminds me of my childhood times, although I have never play galah panjang in my life, too bad.

My motivation at work is going down for a few reasons. Not yet into the drain, but reaching dangerous level. It’s really hard to stay persevere in this kind of world. For the first time I miss AV and KC so much! (my guardian angels for 1 year). Ya Allah, please help me survive – for the sake of knowledge and experience. Ameen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s