azam 2006?

Sejak raya hari tu, ada sahaja xtvt makan makan setiap minggu. Walaupun raya dah habis, jemputan tak putus2 sebab bersambung pulak dgn christmas parties dan kenduri2 kahwin. Almaklum lah dah cuti sekolah. Terima kasih buat mereka yg menjemput, semoga sentiasa dilimpahkan rezeki dari-Nya.

Tak lama lagik pulak dah nak new year. Apa azam thn baru? Kalau nak ikut bln islam baru nak start azam pun, dah tak lama lagik dah maal hijrah kan (cuti panjang beb time tu). Aku punya azam setiap tahun lebih kurang sama. Cuma bila time pahatkan azam tu dlm otak, kira cam refresh blk laa…

Antara azam yg aku selalu listkan…

-tak mahu tinggal solat.
-tak mahu tinggal mengaji.
-tak mahu lupa family
-tak mahu lupa member
-tak mahu membazir
-nak success in career (nie dah tukar sket, dulu nak berjaya sbg student).

This year tambah satu lagik…
-nak jadik isteri solehah…hehe…

korang punyer azam lak camne?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s