happy anniversary

This morning the crowd at Hang Tuah Monorail Station is unbelievable. Penuh betul lah sampai dah nak ke tangga. Usually walaupun ada org, boleh lah aku menyelit and dapat jugak naik tren. Paling teruk pun kalau ramai sangat, naik the 2nd train. Tapi kali nie tgk crowd ramai mcm tu rasa rasanya tren ke-5 kot baru aku berjaya naik..

Dahlah lagik 20 minit office hour start. Nasib baik laa lepas tu diorang hantar tren kosong khas utk penumpang2 Hang Tuah, lega…Terima kasih utk sistem monorail yg efisyen mengatasi masalah seperti itu.

Sempena bulan puasa yg penuh keberkatan nie, I want to wish my honey happy anniversary:). We first told each other our feelings many years ago (1995) during this month. Of course in an indirect way (dulu dulu dlm blog nie dah cerita macamana, malas nak cerita lagik..hehe).

Zaman dulu2 bercinta mana ada mcm sekarang. No such things i.e. kita declare ek?/ kita couple ek? whatsoever cam aku dgr bebudak sekarang nie couple. So I guess kitorang nie bercinta cam old style jugak ah. Mmg romantis abis coz kalu perasaan tu dilahirkan secara indirect but original mmg wa caya lu lah! Lebey kurang mcm filem melayu dolu dolu campur cerita Hindustan sket. Kui kui..

To my hubby…terima kasih atas segala galanya.
I miss you in every seconds of my life!

Enjoy the weekend!

Pesanan penaja: bila berbuka puasa tu, jgn membazir. Membazir kan amalam syaitan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s