buffet ramadhan

Weekend nie nak blk kg hubby dkt Perak. Kitorang blk naik bas je sbb nak jimat budget, minyak mahal beb…tak tahan…Anyway, raya nanti blk lagi. Blk kali nie just utk berbuka puasa dgn parents la. Syahdu sket…

Minggu depan dua hari berturut turut kena berbuka puasa dgn client. Walaupun kesian dkt hubby bukak puasa sorang2, terpaksa laa pergi. Lagipun still budak baru kan, jadik inilah kesempatan nak kenal2 orang.

Tapi nak dibandingkan dgn mkn buffet yang mahal2, mkn dengan si dia jugak yg paling best walaupun mkn telur goreng je;)

Pastu yg tak best kalu buffet nie mesti miss tarawih. Aku suka betul kali nie dapat tarawih dekat masjid, syahdu. Al-maklum laa dulu kat US bacaan tarawih dia lain sket. So kesimpulannya kalu nak pergi buffet nie paling best waktu bendera merah:). Boley makan puas2, dan takde rasa guilty tak pergi tarawih…hehe…

Weekend hari tu layan Gol & Gincu. Best laa ceritanya. Simple but nice. Pastu layan Skeleton Key. Best tul! Ada gaya2 cam cerita six sense sket. Okie, bubbye for now…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s