sempitnya waktu, besarnya cinta…

Last nite pergi KLCC, tgk Ungu Violet, and dating dgn Dian & Rizky!!!

Dlm paper tulis diorang datang TGV pukul 8pm. So mintak dkt hubby blk kerja cepat2. THANKS A LOT HUBBY!!! Sampai KLCC 7.45pm. Parking and terus lari naik elevator. Dah siap pakai sport shoes tu..hehe..

Sampai TGV tepat pukul 8pm. Lorr, diorang dah sampai dah!! Awal betul. Ramai betul orang kerumun. Nak tgk muka diorang confirm tak nampak sbb aku kan tak cukup tinggi šŸ˜‰. So kena beratur mintak signature ( jadik dpt tgk face to face).

Aku menggunakan ‘kuasa’ badanku yg kecil molek utk menyelit nyelit sampai lah ke depan. Lepas tu lambai2 poskad dkt Azlee Senario bila dia tanya siapa blm dpt signature (Coz they only let in 10 ppl at a time).

Lps tu aku dgr dia sebut sth about MyTV3. Nany pun ckp kalau ada kad tv3 dpt masuk awal. Lorr!!! Iya ke..hubby kita kan ada. Dia mmg tak pay attention pun si azlee tu ckp apa. Anyway, dah tunjuk kad TV3 kat abg Azlee tu, dpt laa masuk terus. Untung abang kita ada kad tu yekšŸ˜‰

Btw, Dian cun abisss!!!! Rizky tu ok je lah. Mmg aku beria pun sbb nak tgk si Dian.

Cerita dia best, mmg power. Kalu banding dgn filem2 Malaysia lain, mmg yg nie lebih kreatif & artistik dlm menyampaikan mesej ~ “betapa sempitnya waktu, besarnya cinta”. Tapi kalau banding dgn Sepet, musti lah Sepet lagik best!!!!

Aku pun tak paham apesal org dok protes Sepet menang aritu. Ada ke bandingkan dgn PGL. Buat apa nak banding prestij atau tidak, janji best + berkualiti. Lantak lah apa orang nak kata, bagi aku Sepet mmg ada class!

P.S: Tak sabar nak tgk Gubra pulak!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s