demam AF?

Bermula minggu depan, aku akan mula job hunting secara besar besaran. I can’t afford not having my own pocket money for too long. Mudah mudahan aku akan dpt kerja yg ku idamkan tak lama lagik, InsyaAllah…

Byk isu minggu nie. Isu rasuah, Isu bayi hilang, isu mawi pun ada. Hehe…tapi aku tak layan AF. Bkn sebab anti, tapi sebab aku nie tak tahan diuji. Kalau start tgk, mesti aku undi. Boleh jadik fanatik. ( aku ler antara peminat fanatik Linda dulu, huhu…).

So bila AF3 dah nak start, aku berazam tak mahu layan, at least nanti dah nak dkt final ok la sket. Nie baru jer start ha.

Tertanya tanya gak best sgt ke mawi tu..Sampai ofis mate aku yg laki pun vote hari2..hmm, nanti akan ku tengok…

Tapi astro mmg pandai buat duit:
i. Boley vote through house phone & remote control ~ very clever strategy.

ii. Ambik Mawi masuk semula AF: bayangkan baper juta astro rugi kalau langkah ini tak diambil. Bijak…bijak…

MI 2 pun dah start. Yg nie aku wajib layan. I’m one of the die hard Jacsville! Huhuhu…

Lagipun MI 2 every Friday nite, mlm yg memang dikhaskan utk rileks + stay up. Plus tak disiarkan everyday, so takde la kopak duit aku…for now, Xerra sounds great. Hopefully she’ll perform in this Friday workshop.

Okay! Selamat makan durian!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s