katil roboh pulak…

Our alumni gathering last saturday was a big success. They were 240 alumni + teachers alltogether, and according to the Ansara Secretary, it was the biggest gathering ever. Bravo to the comittee.

I was so exhausted that day ~ can’t really enjoy the food. Geram sungguh tgk desert2 yg delicious. Tapi mcm takde keinginan jer nak makan.

Pastu mlm tu blk rumah penat sangat, nak tidor pun tak boley. Pity my fiance, dia kena blk Ipoh terus sebab the next day kena kerja. But whatever it is, all of us were really satisfied with the event. All well ends well. Totally worth it.

Dah abis cerita reunion nie, aku kena 100% concentrate on the wedding plan. Semalam dah hantar kain dkt tailor. Lagik sebulan siap. At last. So my mom takde laa nag aku dalam 2-3 hari nie. Tapi lepas nie nak kena setelkan benda lain pulak. 1001 macam benda kena buat.

Katil aku pulak , macam tau tau jer nak kena abandon tak lama lagik. Asik asik roboh. Aku pun macam takde mood jer nak baiki, ditambah dgn cuaca panas sekarang nie. Terus aku pecahkan dan buang.hehe…ganas siott… (katil tu dah lebih 10 tahun, so aku takde la rasa bersalah sgt…) so sekarang nie tidur atas tilam. Mcm best je, nak bangun pagi pun susah…huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s