HAPPY ROOSTER YEAR!

Aku kena hantar kain dkt tailor tak lama lagik. I keep on postponing it, dgn alasan nak rampingkan pinggang…heheh…tapi mcm tak tercapai pun. So hantar jer laa, sblm my mom bising.

Today after can’t remember how long…I drank Coke for the first time (I’ve been taking the diet one since 2-3 years ago). Mak aiihh…sedap gile…( I’m a loyal soda drinker during college time, so kira mcm addicted laa ~ my only way to stay up!). Bebudak cina ofis aku nie laa…semangat nak sambut new year. Aku diheretnya sekalik.

Last weekend pergi Ipoh for a wedding. Congratulations to my fren Ella & her husband. Sweet jer die. Dulu time kat sekolah bukan main gangster lagik…hehe…Wish you the lifetime of happiness…

Sblm tu, kitorang singgah Teluk Batik. Aku lah yg paling semangat packing baju, tuala, etc. Tgk tgk tudung lupa bawak. So mula mula tu berazam laa taknak basahkan tudung. Main air paras kaki je. Tapi air pasang, ombak datang jer habis basah…

Pastu tunangku dan memberku semua makin lama makin ke tengah, takkan aku tinggal sorang2 kot kan…join jer laa…on the way back bungkus kepala dgn tuala and gantung tudung kat kereta sampai kering…hehehe…

 Okay…HAPPY CHINESE NEW YEAR……HAPPY ROOSTER YEAR!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s