pk pk pk pk…

Dah lama tak tulis. Takde masa & takde idea. Dlm seminggu dua nie busy dgn alumni sekolah aku. Diorang nak buat gathering. Aku pun taktau macamana aku boleh terjebak sama jadik ajk. Kalau boley turn back time, rasa mcm tanak involve je. Bukan sbb banyak kerja, tapi sbb byk benda kena fikir. Siang malam asik terpk. Yerlah..takut anything goes wrong kan….Tapi rasa rasanya dah 50% setel kot. Tak lama lagik tibalah masanya pulak pk nanti nak pakai baju apa ke majlis tu….hehehe…..

Another more important to think about: our wedding. Need to decide on everything. Sesape ade recommendation on any good bridal thing (baju, make up, etc), just shoot. Aku nie susah sket nak buat decision. Sedangkan kalau beli roti dkt Bread Talk pun pusing 3-4 kali. Inikan pulak benda benda macam nie… Well, harapnya everything will be smooth. InsyaAllah.

And another thing: terasa mcm nak tukar kerja. Nak carik yg lebih challenging. Hehe..mcm mcm laa aku nie. Kiranya turning point laa tahun 2005 nie…tgk laa macamana…

*Puas hati Spider menang. Aku mmg suka gilerr lagu tu….
*Gila gila puas hati Man Utd menang weekend haritu. A really great game sbb both teams mmg all-out la…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s