~HAppY NeW YeaR~

Kalau hari hari kita berkerja dalam lingkungan org org yg buat kerja lambat, lama lama otak yg dulu cekap pun jadik slow dan kurang produktif.
Ini lah salah satu sebab orang ckp jgn kerja gomen, katanya gomen slow. Benarkah persepsi ini? Aku sendiri tak tahu sbb takde experience pun.

Tapi orang tua tua kata, kerja lah gomen. Benefit banyak, masa depan terjamin.Iya ka? Pun aku tak tahu jugak.
Sape sape ade opinion??

Saje saje aku merapu. Mengantuk sebenarnya. In future, kalau boley aku nak carik kerja yg takkan memberi sebarang rasa mengantuk selama 8 jam bekerja. Huhu…Aku yakin ada kerja macam tu. Cuma sekarang nie aku terikat dgn a few things, jadik tak boley lagik nak carik the perfect job. I will though, one day.

Btw, my sista selamat melahirkan anak lelaki kelmarin. I’m happy for her. Tapi sbb operate, jadik die still dlm hospital. Hari nie keluar kot.

Plan utk celebrate New Year cancel, sbb seluruh Malaysia pun dah kena cancel. Elok PM buat macam tu. Duduk diam diam je laa new year nie ek. Pk azam tahun baru, dan kenang kenangkan azam korang thn 2004 dulu tercapai ker tak…agaknya ada yg dah terlupa kot apa azam diorang hari tu..huhu…

*CD Jac Malaysian Idol di pasaran. Beli yg original, mesti tak menyesal (byk kedai dah sold out oooo…)
**Mari ramai ramai tgk extended version LOTR3. Best wooo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s