88++

This month moves quite fast. Tak lama lagik dah nak tahun baru. Year 2005. Hoping that it will be a great year for me (money wise, love wise, happiness wise). InsyaAllah.

Kerja semakin berlambak, tapi ada sesetengah kerja tu membosankan jiwa dan ragaku. Hehehe…jadik aku pun cuba sedaya upaya utk escape. Blk awal dan singgah gym.

Khamis malam nie company sponsor Christmas Dinner. With price of RM88++, aku kena abaikan diet ku pada malam itu. Rugi kan kalau tak makan puas puas…🙂.

Last weekend aku dan si dia pergi attend kursus dkt Bangsar. Best sbb penceramahnya kelakar belaka. Cikgu pun very knowledgeable and helpful. Mmg recommended lah tempat tu. Cuma bila dah duduk 8 jam terasa mcm sempit je kerusi dia..hehe… Ironinya, 300 pasangan dlm bilik tu, semua wajah berseri seri dan asyik main usha2. Kira penuh dgn bunga bunga cinta laa bilik tu..

Ok ah…Kepala aku pening pulak (ikut lagu Ezlynn agaknya). Baik aku pergi rehat kat surau 5-10 minit. Selamat menyambut Krismas utk semua yg beragama Kristian. Rindu dkt tadika aku time time mcm nie. Sbb time nie parents akan bawak mcm mcm Christmas candies and cookies. Merry Christmas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s