busybee

Busy sejak akhir akhir ini menyebabkan takde masa terluang utk menulis.

Dkt ofis busy dgn end-year closing and renewal. Lps tu petang busy nak exercise (kengkononnya laa). Weekend busy attend weddings and open house, which actually balance out the calorie I lose during the exercise hour..*sigh*. Lps tu busy planning my big day as well. I love planning so much I drive my mom crazy already. Hehehe…

Tapi hari nie walaupun busy dkt ofis nie, rasa macam dah mececah kebosanan tahap dewa, jadik nak merepek jugak laa buat beberapa minit dalam nie.

Good news:- Bonus this year dah masuk. Boley laa jugak membuatkan aku tersenyum, walaupun takde laa senyum sampai ke telinga. Hehe..Bersyukur, alhamdulilah…celebrate belanja my mom, along, and nany pizza dominos.

A few days earlier my sister belanja dkt hotel nikko. Mkn tak ingat dunia jugak. Mmg byk aktiviti makan laa dlm sebulan nie. Tapi hari nie dah abis kan bulan syawal, jadik kena back to normal la.

Yesterday, pergi garden wedding dkt Tmn Tasik Permaisuri. Mcm Era & Yusry pulak ek. Rajin sungguh diorang buat garden wedding. Weather was really nice pulak tu.

This coming Christmas nak berkonvoi ke utara. My buddy syikin nak naik pelamin. Congratulations for the couple. I’ll be there. InsyaAllah.

tata for now.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s