qada’ beraya

Hampir 2 minggu dah berhari raya. I’ve ate everything that I want. Mmg qada’ habis laa setelah 4 tahun berpuasa di rantau orang. Nasik beriyani, nasik dagang, lontong, rendang, lemang, dan segala macam kuih raya. Except dodol aku belum dpt mkn lagik (dkt tv asyik tunjuk macamana nak buat dodol, so teringin laa pulak..hehe)…

But anyway I think I’m done. Although I lose a few kgs time puasa, rasa rasanya macam dah gain weight blk dah nie. Unfortunately gain more than lose!! So kena pandai pandai sendiri laa diet kan. Karang baju tak muat pulak.. hehehe…

Okay, Selamat attend open house semua!!!

Also, Selamat Pengantin Baru & COngratulations buat kengkawan aku yg kawin weekend nie:-

-My Madison senior Chip
-My gerik buddy Amie
-My ATU friend Sare

Ramai pulak member naik pelamin sejak akhir akhir nie…Semoga berbahagia selamanya…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s