VOTE JAC send to 33308

Kenapa laa aku dah tak rajin menulis dlm nie. Sebab aku dah kerja yek? Nak kate takde masa, takde laa busy sgt. Tapi mungkin takde cerita menarik kot. Kiranya office life nie kurang byk cerita laa daripada college life.

Yer lah kan…Rindunya dgn my college……wish I could be there one last time ~maybe for the football game; where you can jump around after the 3rd quarter:). And sing all our creative songs! Sigh…

Anyway, since now I’m thousands miles away from there, and since I’m in Malaysia, instead of pergi tgk american football, I became one of the people yg pergi bukit jalil tgk akademi fantasia final. Hahahaha….jgn mare….

Aku takde lah ikut sgt benda nie sbb aku takde astro, tapi bila aku dah start tgk ( sbb si makyam laa heret aku gi nz kat keramat tu tgk…hehehe) , I feel obligated to support Linda coz she’s soooo good. Adam pun aku support, siap sms lagik. Tapi bila Linda terkeluar, terkejut beruk aku. Jadik aku pun bertungkus lumus AFMASUK kan Linda kembali. Hehehe…ramai pulak org tak puas ati bila dia masuk blk.

Tapi peduli apa aku. Duit aku yg sms, bkn duit diorang…huhu….dan sejak Linda masuk blk, aku tak afundi dah adam. Takmo pecah undi laa katakan…semangat tu…(peminat adam jgn marah yek)…

So Saturday nite aritu, kami pun join laa rakyat Malaysia yg lain, berpusu pusu ke Bkt Jalil. Punya lah ramai org terjerit jerit. Rasanya yg plg ramai peminat zahid ngan farah lah dkt situ yg tak penat penat menjerit nama artis kesayangan mereka.

Mula mula tu kan, aku cool jer. Tapi ntah macamana ntah….lepas tu, aku pun turut sama jerit…dgn nama aznil pun aku jerit sekali. Hahaha…seb baik boyfriend aku ada sebelah. Kalau tidak, lagi teruk agaknya…kua kua kua…

Anyway, puas ati laa walaupun Linda dpt no.2. Sbb kalau nak compare dgn sorakan dkt stadium tu, rasanya dia laa yg paling kurang peminat. Maybe peminat farah takat jerit je, tak sms kot. Hehe…

Aku pun sebenarnya hajat di hati nak sms sikit je.Tgk tgk cik abang dkt sebelah aku tu sms zahid laa pulak. Tensen tensen. So aku pun sms laa lagik. Hehe…last last yg untungnya astro..hahaha….

Lepas nie, kite layan Malaysian idol pulak. Aku supporter Jac. Walaupun ade org tak suka die sbb kata die tu terlalu experience; so tak layak nak bertanding dlm pertandingan amatur mcm nie, aku tetap penyokong setia dia, sbb die mmg power gila. Tak percaya, mlm nie jgn lupe tgk 8TV @ 945pm.

type VOTE JAC send to 33308.

ENJOY THE WEEKENNDDDDD!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s