today malaysian idol, tomorrow AF

~~HaPPy WeeKend EveRyBoDY~~

Friday nite is my favorite, because I can sleep late and wake up as late as I want. ( i love sleeping…sigh…). Plus with the Malaysian Idol going on now, dok rumah layan tv jer lah aku.

Lagikpun weekend lepas kan dah all-out dkt Penang. Aku selalunya kalau satu weekend tu dah all-out, the next weekend aku kena relax & goyang kaki dkt rumah je. ( exception for tomorrow nite – going to watch AF @ Bkt Jalil!!!!).

Plus, my mom coming back soon. So, kena lah buat operasi kemas rumah. Kalau tak pengsan mak aku bila balik nanti. Sebabnya, tahap QC mak aku tinggi betul. Kalau nak mop lantai, kena 3 kali baru dia puas hati.

My training is over just now. I’m glad they send me to the training. Dpt belajar byk benda, and dpt kenal kawan2 baru. hehehe….tapi kan, disebabkan aku nie antara yg termuda dkt situ = lack of experience, kengkadang blur sket dpn apa yg diorang cerita. Samada dari segi apa yg kitorang tgh belajar time training, ataupun bab2 lain.

Contohnya tadi, macamana ntah boley terkeluar cerita pasal giving birth. Cerita pasal pain in labor, c-section, ephidural, etc. Aku nie dah lah tak ambik biology, mmg blur dibuatnya. Bak kata org org tua, budak kecik dok diam diam jer…hehehhe….

Monday kena pergi kerja dah…Mesti berlambakkk kerjaa….Sbb next week dah nak buat quarter closing…Well, I don’t care. Enjoy the weekend while it lasts. ~SEiZe tHe DaY~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s