LOTRS marathon

New layout again! I actually like Arwen more than Eowyn. Tapi tak jumpa layout Arwen yg berkenan di hati. Well, this Rohan’s princess is not bad. I really love her courage to join the war. Siap bunuh Nazgul tu…Legolas pun tak wat camtu. Kua kua kua….

Last weekend, we went for the LOTRs marathon at bkt kiara. Gila ramai orang. Kul 7 kitorang sampai, padang dah penuh. Kena beratur pulak tu. Nasib baik cik abangku dan nephew ku sanggup berlari lari, dpt lah kitorang tempat duduk yg agak depan jugak utk hampar tikar. Dan terima kasih jugak buat poknik yg bawak byk bantal, boleh lah kitorang menumpang sekaki:).

Time LOTR 2, ramai yg tertidur. Sejuk pulak tu kan, best je tidur. Around pukul 2-3 pagi tu, kitorang perasan ada satu couple tu tgh bancuh maggi. Diorang bawak air panas dlm termos. Alamak….jelesnya….Nampaknya next year kena bawak maggi jugak nie…

Time LOTR 3, ramai yg jaga. Maybe sebab cerita tu baru lagik. (walaupun ada gak org yg terlentok tidur sepanjang malam..hehehe). Show habis pukul 7 am. Ramai jugak yg survive sepanjang mlm tu. Ada yg siap bawak baby lagik tu…

Lepas tu balik rumah buat apa lagik….qada’ tidur laaa…..huhuhu…..

Anyway, yesterday is the last day for the starlight cinema. Thn depan pulak kot….kawan aku ckp nnt kalau buat harry potter marathon bagus gak…best gak idea tu …orait…pis….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s