–SeLaMaT PenGanTiN BaRu–

Sebelum nie aku cakap cerita terhimpun selama 2 minggu sampaikan tak tahu nak cerita yg mana satu. Jadik sblm aku lupa, hari nie aku nak ucapkan tahniah buat pasangan pasangan pengantin yg akan menjadi raja sehari pada hari ahad ini.

Congrats to my classmate, saudara Huzainy dgn pasangannya Nurhani. Terima kasih atas kad undangan yg begitu cantik. Aku benar benar minta maaf sebab tak dpt pergi, jauh nun di utara. Kalau ade transport nak konvoi ramai ramai mungkin aku pergi, tapi takde lah pulak kengkawan buat plan mcm tu.

Juga Selamat Pengantin Baru buat sahabat baikku Iyatun Najilah. She has been one of my closest friend back in the school times. We have been through a lot of things together, and I am so happy for her. Thanx for the wedding invitation. InsyaAllah aku datang, tgh usahakan transportation nie.

Aku bkn tak pernah pergi rumah dia. Dulu waktu umur 15 thn pergi time bln puasa. Sungguh syahdu rasanya time tu, berbuka puasa dgn ikan sungai masak gulai tempoyak. Mmg ummppphhh habis. Dan sejak dari itu aku terus jatuh cinta dgn masak gulai tempoyak… hehehe…

Last but not least, selamat pengantin baru to my best buddies in college, Farah Nini & Wan Najmuddin. Both are my best friends, geng gila gila & kaki ronggeng. Tgk tgk dah nak meninggalkan zaman bujang…aisey…Anyway, thanx for the invitation guys. Sorry I can’t make it. Nanti kenduri yg besar besaran habaq mai lah awal2 sket mami….

Dan selamat pengantin baru utk semua yg bakal naik pelamin time cuti sekolah nie. Mmg ramai gile org nak kahwin weekend nie. Sbb tarikh die kaw kaw kot, 6/6.

Office mate aku ckp 66 tu lambang devil dlm kristian, so takde lah org kristian nak kahwin hari tu. Diorang nie mmg percaya benda benda berkaitan nombor nombor nie. Org cina lagik laa. Sembang sehari pun tak habis cerita pasal tilik nasib diorang. Tapi takpe, kita Islam tak percaya semua tu. Janji teguh keimanan di hati, InsyaAllah terjamin kebahagiaan, dunia & akhirat…~~Selamat Pengantin Baru kengkawan~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s