think he’s the one…;)

My house is in a blast 2-3 hari nie. Baru baru nie my sister’s maid sakit. So my niece, si batrisyia tu dtg duduk with my mom while my sister pergi kerja. Then semalam family Kak Pi dtg dari Kelantan, diorang nak uruskan hal visa utk ke Jepun nanti. Biasalah bila bebudak tu datang meriah rumah. It’s good for my mom yg selalunya duduk sorang sorang jer kat rumah. Lagikpun my mom suka masak, so bila dah ramai orang tu seronok lah dia memasak.

I need to get my stuff from Ena’s house, sebab hari tu shipping barang atas nama Ena. Bila lah nak selesai proses aku unpack barang. Balik dah berbulan… hehehe…

Nak kena pasang balik my pc. Bukan aku lah yg pasang tapi, hehe…( toyong yaa pasang ek ek…). Rasa rasa mcm kena beli meja komputer lah. Alamak, rindu pulak dekat Wallmart. Hahaha…( Wallmart is a store in States where you can get low price in everything ~ makanan, baju, alat tulis, perabot, brg elektronik, basikal pun ada..huhuhu). So sebagai student, mmg lah ia satu tempat yg selalu dikunjungi. Sesetengah tempat dia bukak 24 hours pulak tu. So kadang kadang duduk dlm tu 2 jam pun tak abis shoppping lagik, sampai tokeh wallmart dah jadik jutawan sekarang nie dkt States. Hahaha…

Tukar topik sekejap. Bejuta juta manusia di dunia nie, rasa rasa ada tak someone yg really really care about your feelings? ( other than your mom lah). Someone yg really caring, understanding, risau bila kita sedih dan gembira bila kita senyum? Someone yg let go of his/her own need because of you?

Some people find someone who loves them but lack of these criteria. Someone who loves you like crazy but never want to hear your inner voice.

But i think I have found someone who really care about me. Someone who genuinely worried when I cried. I feel that I am so lucky so I will never let him go. And I do hope I’m right. I do hope he’s the ONE.

Dekat padamu arah ingin ku tuju,
Walaupun jauh akan ku tempuh…😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s