Weekend @ P.D

my bro-in-law kerja TNB. Bagus betul tempat dia. Lengkap dgn pool, gym, sauna, and segala jenis games ada. And since staff TNB je yg boleh masuk, takde lah crowded sangat. I have an awesome time, sesuai dgn mood layout baru site niešŸ™‚.

Yg paling best, dapat belajar dgn my honey main ping pong and pool. Walaupun tak terer, tapi ternyata bakat tu memang ada. Tunggu nak gilap je.. hahahaha… Rasa rasa main ping pong lagik best dari pool. Atau pun sbb rasa yg tu lebih terer kot. Hahaha…

My sista and brother-in-law mmg dah selalu main. Tapi tak boley laa celen cik abang I kanšŸ˜‰.

Tapi tak boley nak belajar swimming sangat sbb tak berapa phm bila tok guru mengajar. So tok guru bawak my niece si Batrisya tu jer laa swimming. I main air jer lahšŸ™‚. Tapi pelik lah apersal rules dkt swimming pool tu kena pakai t-shirt kaler putih sahaja. Org dah budget dah nak pakai t-shirt hitam. Ntah ape ape laa punya rules.

Pagi pagi konon hajat nak tgk sunrise. Iyalah, dekat Madison dulu tgk tepi tasik, kali nie nak tgk tepi pantai pulak. Tapi nak menunggu sorang sorang salin baju (melainkan aku ngan abang lah yg selamba je pakai baju tidur), bila dah sampai pantai dah terlepas sunrise. Itu pun pantai dah betul2 depan kondo. Lain kali kena camping terus lah kat gigi pantaišŸ™‚.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s