btwn one job and another

I have just start working for 3 days. So far so good, the office is super nice. The colleagues are friendly, the boss are awesome. The only thing that I should be complaining is I haven’t had a lot of job yet. Sebab bos busy, selalu sangat meeting. So dia sempat ajar sket sket je. Aku pun buat kerja pun sket sket lah baru🙂.

Hakikatnya kerja dkt ofis tu bertimbun, tapi aku tak reti buat lagik..hehehe…Anyway, kerja tak byk takkan aku nak komplain kan…bersyukur jer lah….

I need some help here from you guys yg dah bekerja…Once dah dpt kerja kan, kalau kena panggil interview daripada sykt2 lain nak buat macamana yek? I mean, from companies yg dulu2 kita apply tapi baru sekarang dia panggil (HR cuti panjang utk thn baru cina and raya haji sebelum nie).

Kalau aku tak suka environment kerja aku sekarang, selamba jer lah aku pergi. Tapi kalau suka nak buat camana yek? Confuse dah aku…Dah 2 interview aku tolak. Rasa rugi pun ada, tapi kalau pergi rasa guilty pulak. Camner ek? Aku takde experience dlm hal nie lah…isk isk…camno eden…kasik pendapat sket…makacih daun keladi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s