I’m back

Hi everybody!!!

hihihi….aku dah selamat sampai malaysia 10 hari yang lalu. Alhamdulilah, akhirnya dapat bernafas di bumi Malaysia, safe & sound.

Terima kasih banyak banyak utk semua yg sign guestbook sepanjang ketiadaaan aku. Aku nie mmg perangai macam nie. Once dah balik, suka bertapa dekat rumah seminggu dua sebelum keluar. Qada’ tidur dan qada’ makan. Dekat rumah tak ada access internet buat masa nie since pc aku belum sampai. So, tak berisi lah jurnal nie alkisahnya.

Hari nie baru lah rajin kan diri keluar dari kepompong, datang cc. Hehehe…nie baru nak start carik kerja lah nie. Itupun sebenarnya masih ada lagik sindrom malas sket sket, brg kat bilik still ada yg tak kemas. Pening kepala tgk kain baju sendiri..hehehe…

Anyway, I spend 10 days with noris, nini, and their boyfriends dekat london. Duduk rumah abg lan. London is great, senang nak jalan jalan. Then ikut abg lan and family pergi Oxford and Bath. Seronok bermain dengan anak anak abg lan, Raihan & Emy. Rindu rasanya dengan diorang!

Bandar Oxford lawa betul. Macam dalam filem Harry Potter gamaknya. Bath is very historical. Masuk Roman Bath, kagum sekali tgk org dulu dulu punya architechture, bertahan sehingga sekarang.

Anyway, thanx to pakak, alif, & azam sebab bawak kitorang jalan jalan around london. Sorry kengkawan aku yg di UK, hari tu tak sempat nak call. Nombor semuanya aku lupa bawak. Woraitt…Lengkali aku tulis lagik, ada perkara lain nak diuruskan.

Cayangg ngkorang semua..muahss…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s