final exam tomorrow

This usually don’t happen. Surfing the net walaupun esok exam? Exam pukul 7.45 pagi pulak tu…huhuhu…But my mom knew. I called her and she knew I wasn’t studying. Mother instinctπŸ™‚.

Ikutkan hati nak rilekssss jer…Nak tgk Return of the GollumπŸ™‚. And oh yeah, that Monalisa Smiles movie, nampak mcm best je.

Anyway, graduation ceremony @ Kohl Center, this Sunday, @2pm. Datanglah beramai ramai πŸ™‚. Dekat sini semua orang bley masuk graduation ceremony, since dia buat dekat stadium besar. Atuk nenek orang putih semua datang. So students Malaysia selalu datang reramai. And bila ceremony habis, semua turun bergambar.

I don’t actually mind graduating without my parents. It just so far away, not worth it semata mata nak dtg tgk aku amik sampul diploma, huhuhu…
Melainkan kalau orang yg berduit lebih takper lah nak dtg holiday. Plus the winter weather won’t do good to my mom’s asthma. It’s enough that I know they always pray for my success. Lagikpun adik beradik aku semua grad tanpa mak bapak. Fair and square huh…Cuma akak aku kurang aci jugaklah, dia grad tunang die ade. Hehehe…

I’m going to miss Nicholas so muchh… Going to miss State Street, union terrace, badger, and the list will go on and on…

But at least I won’t miss bundling up in this nasty cold weather. It will be summer all year long again.πŸ™‚.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s