praying mantis

Semalam balik kerja lapar giler sbb tak sempat nak lunch. Semangat aku terus goreng ayam dan masak tomyam sayur. Lepas tu tgh syiok tumbuk sambal belacan, baru perasan nasik tak masak lagik…isk isk….by the time nasik masak lapar pun dah hilang…sabor jer…

Semalam tgk LOTRs lagik utk kali ke berapa entah. Regent asyik dok ulang jer dvd die. Aku dgn Nany sampai dah boleh hafal dah sejarah middle earth, huhuhu…excited jugak nak tunggu The Return of the King. Jijan sampai dah beli dah tiket wayang dier. Dasyat sungguh, dah lah taknak ambikkan utk org poster legolas :p.

Yesterday Preschool Recap~

Henry: I am a transformer, guess who I am rite now? [making sounds, sth like..cheeqq..cheeqqq…]
Me: Emmm…give a clue.
Henry: I have a claw..cheeqq..cheqqqqq..
Me: A cat?
Henry: No. Cheqq…cheqqqq
Me: A lion?
Henry: No.
Me: One more clue
Henry: I have an antenna.
Me: Huh…A Rhino?
Henry: No! An antenna! Not a horn!
Me: Moose?
Henry: No! Antenna! Antenna! Okay…it’s an insect. Cheqq…cheqqq….
Me: Okay…ants?
Henry: No. I’m taller than ants. I can stand with my hind legs.
Me: Okay…a grasshopper?
Henry: No. My skin is smooth. Not like grasshopper. I have a small nose. Really small nose. Really really small nose.
Me: (iskk..menatang aper laa nie..sabor jer..). I don’t know.
Henry: It’s start with M.
Me: A mosquito!!!!
Henry: No. Maa…Maaa…Mantis…
Me: Ohhhh…okay, you’re the praying mantis.
Henry: Yeah yeah…praying mantis. Cheqqq..cheqqqq…cheeeqq…cheqqqq…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s