What movie do you belong in?

What movie Do you Belong in?(many different outcomes!)
brought to you by Quizilla

Cess…hampeh. 2 kali buat dapat movie yg sama. High school lagik ke aku nie? Adooiii…mmg laa tak matured lagik.

Hari nie satu tadika dijamu kek & cookies sempena birthday Adriana. Kek befday dia saja besar giler, lps tu ade cookies & cheese cakes lagik. Aku yg time tu puasa siap tapau 2 tupperware. Hahahaha…tamak tamak…

Budak tu anak orang kaya. Mmg padanlah sambutan harijadi macam tuan puteri. Menurut gosip cecikgu dkt tadika, ayah dia gaji no.3 paling tinggi dkt UW nie (no.1 Alvarez). 

Anyway, tak luak langsung lagik kek dlm tupperware tu. Nafsu semata mata. (Nany & Aida, mai datang amik cheese cake wei!)

Hari nie masak asam pedas ikan & kerabu ulam. Satu belajar daripada mama, satu lagik daripada insyaAllah bakal mak mentua aku🙂. Asam pedas memang masakan tradisi dlm keluarga aku. Kalau si Adeeb (my nephew) makan, lebih tiga pinggan. By the way, I blamed totally on frozen fish here yg menyebabkan asam pedas aku tak sesedap yg mama buat, huhuhu…Aku tak pernah try buat kalau dkt Malaysia. Seriously. Siang ikan pun first time buat dkt sini. Hehehe.. Well…I guess ‘bring it on’ is the right movie, huh 😉.

 *Big salute to Miller, penyelamat takhta fantasy football jijan ngan aku…huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s