Fall is in the air…

am definitely going to miss the Fall season here. Lawa gile daun daun die. Orange + Brown. Kalau bawak basikal, lepas tu lalu dekat daun daun kering tu, best giler.

Anyway, had fun last weekend during the homecoming week. Tema tahun nie Lights, Camera, Homecoming. So time parade ramai laa yg bertemakan hollywood. Football was fun too, even we lose. Better luck next time.

Oh yeah…Baru tahu ada separuh akhir juara lagu. Dia buat awal tahun nie since nak puasa dah agaknya. Walaupun aku tak minat siti, still kind of surprise lagu irama malaysia dia tak masuk. Agaknya orang sekarang berubah angin minat lagu yasin pulak. 2 lagu Ning masuk, best best. Exists & OAG pun dapat jugak 🙂. Siti Sarah laa sayang tak dpt…diorang ckp hari tu dia nyanyi slack sikit…Well, kita tunggu saja siapa yg menang 😉.

Hmm…my annivesary is coming soon. Tak tahu lah nak buat apa. Sebelum nie aku tak pernah peduli pasal annivesary nie. Masa tu rasa macam patutnya orang yg dah kahwin jer laa raikan annivesary. Lagikpun, kitorang pun tak pernah declare ker ape. But now since dah lama jugak lah couple, aku rasa patut jugaklah aku hargai detik bersejarah itu…kan kan….

Rasa macam nak shopping lagik laa…boley tak? huhuhu….🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s