two kind of lovers…

I have exam this Friday, actuarial science exam. Dunno why I’m not studying as much as I should. Agghhhh… malasshhnnyaaa….asik asik mkn, tido, tgk tv…..

So ape kate kite cerita pasal tv🙂

Smallville– Oh man…I couldn’t believe to see that big S shape dkt badan Clark. Ingatkan superman kali nie lari dari streotype. Merepek sungguh lah premiere hari tu aku rasa. Nasib baik dia masuk phone booth nak buat phone call je. Kalau dia tukar baju superman mesti aku lagi tensen.

FRIENDS– Rachel and Joey hooked up. Ross jadik gila bayang. Leceh sungguh…Insider said Rachel-Joey thing will only last for 3-4 episodes, tak bestnya…

You know what, I think there are two kind of couples in the world. One ~ evolve from being friends. They are good friends and spend many times together. So lama lama rasa very comfortable with each other, understand each other, always be there for you, selalunya share hobi yg sama, dan jeles bila tgk si dia dgn orang lain. Eg: Lorelai & Luke (Gilmore), Rachel & Joey, Chloe to Clark? (Smallville).

The second type ~ you just totally falling in to each other. Could be love at the first sight, could be not. The chemistry is just there, biarpun jarang jarang jumpa. Selalunya perangai tak sama, so lagik senang nak gaduh. But he/she completes your life. Kind of like your other half, your soul mate. Eg: Ross & Rachel, Lorelai & Christopher (owwhh..there are so made for each other), Phoebe & Cole (Charmed), Rory & Jess? or is it Dean? (Gilmore).

Anyway, betul tak si Jess tu muka mcm Chris (Charmed)? Kan kan…WB suka carik muka org lebih kurang…Mcm Clark (Smallville) dgn Lukas (One Tree Hill). Dua dua rambut serabut, tough, mata sepet sepet sket. Dua dua model CK.

Oh..I think I should stop babbling. Bersembang mcm lah budak 16 thn. Anyway, sabtu nie Nisfu Syaaban. Dapat buku amalan baru. Berapa banyak dah buku aku. Dah lebih 10 tahun. Mak ooi….Ada hati nak jadik budak 16 tahun. Huhuhu….

Serasa tiada jauh dan mudah dicapai tangan,
Ingin hati menjangkau kiranya tinggi di awan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s