first week of class…

Layan hip hop minggu nie. Demam VMA agaknya. Anyway, aku berjaya tempuhi minggu pertama kelas dengan jayanya. Zero absent…😉

Still getting some stuff going. Meja study aku tak kemas lagik. Ironically that was supposed to be one of the most important things to me as a student actually. Promise to myself to get it done by this weekend. Still need to waive my insurance, and change my address with credit cards, catalogues? hahahaha….

Aku ambil kelas yoga, huhuhu..saja nak tambah ilmu ketahanan fizikal dan mentalku. Lagikpun my sister selalu pesan senaman tu elok utk otak..rite..

Ckp pasal my sister, ahad nie birthday dia. Need to arrange something for that. I have a really close bonding with my sister, sampai selalu je lah merajuk tak ingat dunia 🙂. Hahahah…

Can’t even think kenapa aku merajuk bila dia kahwin hari tu. Gila agaknya aku nie..I think it appeared to be my sad feeling of losing a family member in the house. Actually, come to think of it…she was the only family member I had in the house. So logic lah kan aku sedey…huhuhu…

Tapi tu zaman dulu, sekarang sudah matured!!! Tak main dah merajuk rajuk🙂

I realised I haven’t done a lot of writing lately. Mungkin bilik nie takde aura agaknya…hahahaha…or I just don’t have interesting stories to tell currently. Tengoklah nanti camne. Keyboard wireless aku nie pun cam dah nak mati bateri dia~asik tertinggal huruf huruf je. Kena tukar bateri nampak gayanya sebelum mati tengah menaip nie. Calos dulu.
HAVE A GREAT WEEKEND!!!

Saturday: Football Badger Game,
ESPN Regional, 2.30 pm

Bila rindu sebut namaku,
Air mata jangan berderai…

 

HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO MYLAH,
HAPPY BIRTHDAY TO YOUU!!!!

Happy birthday sis… Tapi akak aku nie mmg bagus betullah. Mantain jer, nampak cam muda remaja 😉. Bila jln dgn anak sedara kitorang yg umur 18 tu pun org ingatkan couple…huhuhu… Kena mintak tips awet muda nampaknya…

Aku tgh survey nak carik present utk kakak aku. Semua website flower & cake delivery ke Malaysia aku dah surf. Semuanya aku dah pernah guna rasanya…Bosan pulak…Takkan tetiap thn ulang bunga yg sama…

Comel tak gambar kitorang kat atas tu? Huhuhu…masuk bakul angkat sendiri🙂. Obviously, gambar tu time raya. Aku dgn kakak aku time kecik kecik berlagak, kalau raya tak mahu balik kampung. Nak raya dekat KL. Sebab kalau raya kat kampung dpt duit sikit. Materialistik giler…

Satu benda yg aku selalu ingat pasal kakak aku, dia rajin melayan aku yg mengada ngada nie. Time kecik kecik aku sekolah rendah, dia dah sekolah menengah, aku sibuk nak mengikut dia keluar pergi tgk wayang dgn kengkawan dia.

Bila aku pikir pikirkan blk…tak semua kakak akan bwk adik umur darjah 3 round round KL tu dgn member. Aku tak tau lah sebab mak aku suruh ke, atau dia tak larat dengar aku nangis ke, tapi rajin jugaklah dia bwk aku merayau. Time tu tak ada LRT lagik, sibuk turun naik bas no. 23 🙂

Dan time tu bas Intrakota pun takde. Bas mini bermaharajalela di bandaraya…huhuhuh….

Calos dulu. Selamat cuti sekolah utk yg bercuti. Yg nak SPM tu, jgn dok main aje :p huhuhu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s