VMA award…

Overslept pagi tadi. Kena kerja pukul 930, tapi pukul 930 baru bangun… hehehe…mentang mentang dah duduk on campus.

Bebudak baru dekat tadika ada yang masih sibuk menangis. Ada tu jenis menangis, menjerit sekuat hati. Geram sungguh. Sabor aje…

Tadi mak Jack singgah jumpa aku, cakap Jack rindu dekat Preschool. Huhuhu… Actually aku berharap jugak nak tengok Jack datang jemput adik dia si Nicholas tu. Tapi pengetua kitorang, Jackie awal awal lagik inform, no sibblings allowed in the mean time. Untuk memudahkan transition buat kedua dua adik dan abang.

Malam nie rest sambil layan MTV Award. These are the kind of shows that I won’t missed. Sebab performance dia mesti cool punyer lah. Remember that cool slim shady show in VMA 2000? Hahaha…then there were Fred Durnst & Christina. Jlo & Ja Rule rocks in 2001. Dan jangan lupa Tatu punya performance baru baru nie..huhuhu…

Anyway, terkezut jugak tgk si Britney atas pentas utk opening show. Perhal minah nie dah setahun tak menyanyi tetiba je muncul. But then it became a perfect trio bila christina & madonna muncul. Especially that kodak moment when madonna kissed those girls. Oh my…I guess people got addicted with those ‘tatu style’.

Btw, that opening show was my personal favorite performance of the day. 50 Cents pun cool jugak. My favorite gal, Christina as usual rock the stage in Dirrty. She looks vulnerable being a brunette. Beyonce menari best, tapi macam tak banyak nyanyi. All in all, looks like hip hop ruled the year. Beyonce and Missy Elliot bolot banyak jugak award. Rappers are almost everywhere in the show, macam cendawan lepas hujan gamaknya…

EXCEPT, aagghhhh..eminem kalah dengan Justin for best male video. Hampeh sungguh. Justin dapat sampai 3 award tu. Glamer jugak mamat tu rupanya. Selalunya kalau pasangan popular clash, perempuan yg akan jadi lebih glamer ( i.e Erra, Nicole Kidman).

Okie…mari kite layan mtv sekali lagik. Huhuhu…kasik can laa…next week start sekolah!!! agghhh!!!!

Bila rindu sebut namaku,
air mata jangan berderai…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s