sakit laa pulak…

Semalam aku dah rasa sakit sakit tekak, macam nak mula selsema. Seriously, I cannot afford to be sick this time of the year. Sebabnya 1. Malam ni due take home exam management aku. 2. Sebab aku kerja dgn bebudak. So kalau sakit seciput pun memang tak boleh dtg kerja, takut berjangkit.

Semalam aku telan panadol 2 biji dan tidur. Tapi bangun pagi tadi still terasa pening kepala. Aku telefon pengetua tadika bagitahu. Adusss tensennya…aku suka pergi kerja!!! Rindunya dekat Nicholas!!! huhuhu…

Teringat pulak waktu aku 5 tahun, menangis mengamuk seharian sebab aku kena demam campak ~ tak dapat pergi tadika. Huhuhu…dari kecik sampai ke besar suka je nak pergi tadika. Bila dah masuk U nie, time nak pergi kelas statistik, bukan main senang je ponteng…😉

Padan lah dgn muka aku jugak hari nie, kena memerap di rumah. Lately mmg aku asyik makan unhealthy je. Sumber vitamin C aku dah berminggu tak minum. Asyik asyik teguk mountain dew je.

Masa utk siapkan take home exam ku….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s