Hubby???

Such a great weekend for me. A perfect moment to relax, gayut, and cuddle with my bearπŸ™‚
( I have an assignment due tomorrow actually, but decided to forget about it for a few more hrs πŸ™‚

Spent the day jogging with Nini and Mudin. Walaupun lebih byk jalan dan tgk ikan daripada jogging, still penat jugak. Takde stamina sungguh lah…

Finally, I got all the pictures today! Dah update dah section gallery, I added caption since some ppl nak kenal gambar member member aku yg comel itu πŸ˜‰. Then I added Gallery 2 link, penuh dgn gambar aku berjalan jalan sepanjang dkt US nie. Nanti InsyaAllah aku akan tambah lagi gambar bebudak Madison nie kalau ada event best. Tapi gambar jalan jalan tak dah kot, since aku pun takde duit dah nak jln…hahaha…Feel free to browse the pictures!

And I’m spending the rest of the day reading Harry Potter, the order of the Phoenix. Hari nie baru keluar buku dia. Dgr cerita penuh org beratur dkt kedai. Aku dah lama order, Fedex hantar pepagi dkt pintu rumah. Senang cerita. Tapi tebal dia 870 mukasurat! Ambil masa jugak nak abis nie…

Reading has always been my all time favorite xtvt. Masa kecik kecik kalau pergi Ampang Point, mesti kedai Times yg akan aku singgah dulu. Diikuti dgn kedai Salem Power Station & MUFC storeπŸ˜‰.

Anyway, bila ada duit extra je mesti aku pergi sana beli buku. It all started with Enid Blyton’s collection. Remember the faraway tree? The raining cats and dogs? Hahaha… rindu pulak nak baca buku zaman kekanak dulu.

Abang Lan aku pun pengunjung setia kedai Times. Sampaikan pernah kena halau dgn pakcik yg kerja dkt situ sebab lama sangat belek komik. Hahaha..but he had a totally different colletion of books than mine. He has all those Edward De Bono books, buku buku motivasi, 7 highly effective people ke ape? haa…buku macam tu lah dia baca. Aku pernah pinjam buku dia, tapi baru baca sikit dah tertidur… hahaha…

Preschool Recap during the lunch hour:
(Maria is one of the teacher)

Martin: Maria, can you marry me?
Maria: No, I already married to Steve, remember?
Jake: But you can marry someone else even you already married.
Maria: Yes, you can. But you have to get a divorce first. I don’t want to get a divorce. Steve is such a great hubby.
Martin & Jack: Hubby??? [giggling]
Maria: [smiling] Hubby is a funny name for husband.
Martin & Jack: [keep on giggling]….

*these kids make me smile everday!!!

* THANX for everyone who dropped by manjalara, sayangg korang!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s