berakhirnya kelas pro comm, yeay!!!

Finally, my 4 weeks Pro Comm class is over today. The business class that comes with the highest workload, and I did it with pleasure. Hahaha…semalam qada’ tidur sepuas hati:).

Actually aku suka je kelas nie. Buat research, arrange your thoughts, buat paper, and then present. Tak payah susah susah nak study🙂. Plus, aku nie jenis yg boleh konsisten dlm tempoh masa yg sekejap je, so 4 weeks nie mmg just nice lah.

Sekarang ni ambil kelas HR pulak. There are two types of business class students will take during the summer. One-the one with high workload, so that tak payah buat kerja byk sgt time summer. Two-kelas yg memboringkan, so pendek lah sikit boring dia. HR fall in the 2nd category.

Tapi aku ambil kelas nie online, since aku nak start kerja full time dekat tadika. Jackie dah reserve hours utk aku. She even agree to sub for me the last 4 weeks waktu aku ambil kelas tu, instead of carik cikgu lain. Sayang diorang dkt aku 😉. Peluang beb nak carik duit. Aku pun dah nak blk tak lama lagik, kena carik duit for souvenirs & shipping cost.

Did I tell you that finally we got to stay at the private dorm? Yup…finally. It took 4 months, last last dapat jugak. Alhamdulilah…Mama pun cakap mara kl call dia semalam bagitahu everything dah settled. Aku sebenarnya malas pun nak guna mak aku sebagai kabel, tapi dah tak larat dah nak fikir masalah jadi “homeless” nie.

Anyway, seronok jugak petik petik gitar walaupun aku baru tahu beberapa note je. Bunyi pun kekadang sumbang mcm baby bee:). Toksik, try lah main balik 😉.

And at least I do something with my right hand, since selama nie aku cuma makan je dgn tangan kanan. Boleh lah kasik balance sket pemikiran otak kiri dan kanan ku. Cuma hari nie mcm tak best sikit bunyi dia sebab aku potong kuku. Sifu aku punya pasal lah nie :p

*Congrats to my sweetest senior, Nazi for her coming wedding. Wish her all happiness in the world!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s