guitar & paintball

Sorry I haven’t had time to update my gallery as promised. Got many things going on.

My presentation went well. Only I think I could do better if I was prepared. Tapi sbb markah utk presentation tu pun 10 je, aku cam rileks rileks sket. Next week ada midterm presentation, kena cuba buat betul betul lah.

Aku tgk mat saleh pun ada yg gabra time presentation. W/pun diorang ada advantage daripada segi kefasihan berbahasa inggeris, still ada yg nervous jugak. Makes me confident that I could do as good as them.

Then biasalah…time weekend masa utk aku enjoy puas puas. Aku jenis manusia yg tak boleh study setiap hari gamaknya. Hahaha…

Semalam aku belajar main gitar utk kali pertamanya. Thanx Mudeng luangkan masa ajar aku yg buta gitar ini! Nak blajar rajin rajin kasik pandai 🙂

Then hari nie pergi main paintball dgn bebudak Malaysian lain. Utk sesiapa yg kurang arif, paintball nie game main tembak tembak guna paint dlm kawasan hutan. Kira dia buat setting ala ala askar jugaklah. (mcmlah kita main dekat sekolah dulu, cuma lebih advance).

Punyalah sakit peluru dia (coz guna pistol yg pakai air pressure). Habis lebam kaki aku. Kitorang bahagi 2 teams, satu team 19 org. Gempak lah. Siap merangkak cam komando lagik. Muahahaha..gaya mesti ada…

Lps tu blk rumah, exhausted, layan Maid In Manhattan. Not bad cerita dia. Sesuai ditonton oleh mereka yg nak rehat rehat sambil tido mcm aku tadi…

Tomorrow, I’m going to help a little bit for the bbq. Neighbor aku nak buat (ada lagik 2 rumah melayu dkt sini). Tapi aku tak boleh lepak lama lama, coz my due assignment this coming week is a disaster! I just have to hang in there for now, mmg biasalah kelas summer mcm nie. Nak cepat habis kenalah rajin sket…

Okie dokie..

One response

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s