What X Men character are you?

WHAT X MEN CHARACTER ARE YOU?

You are Storm!

You are very strong and very protective of those
you love. You are in tune with nature and are
very concerned with justice and humanity.
Unfortunately, certain apprehensions and fears
are very hard for you to overcome, and can
often inhibit you when most need to be strong.

Which X-Men character are you most like?
brought to you by Quizilla

Watched NEMO today. Wayang dipenuhi dgn kanak kanak. Preview pun semua cerita cartoon. Dkt sini diorang mmg particular dgn rating film. Bestlah cerita tu [biasalah aku nie kan berjiwa muda]. Hihihi..

Hari nie rasa mcm dah pissed off gila dgn urusan mencari tempat tinggal utk sem depan. Imagine, kitorang apply since March! For Godsake, dah 3 bulan still tak settle settle lagi.

Nak kutuk government pun rasa tak sedap hati jugak sebab government negara sendiri jugak. Ntah ntah nanti aku pun kerja dgn government. Tapi kenapa yer prosedur kerajaan nie kekadang lambat sangat. Isk isk..sedih kami yg officially homeless sem depan nie.

Tapi teringat pulak nasib sorang member aku nie. Apply citizenship utk Malaysia still tak dpt dpt lagik (Ayah dia foreigner). Muka mmg 100% melayu, tapi urusan dah bertahun tak selesai. Terpaksalah sekolah private. Sampailah sekarang nie bayar sendiri tuisyen universiti.

So kira nasib aku takde lah teruk sangat. Reminder to myself: Kena selalu fikir nasib orang lain kalau terasa bengang dgn nasib sendiri. Manusia selalu alpa utk bersyukur & menghargai apa yg di depan mata. Tetapi kerap kali mengeluh dgn apa yg kita tiada…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s