Soccer Rules:-)

Aaaaa!!!! Penat gila!

Baru sampai petang tadi. My whole body is exhausted. Tapi walaupun penat, I totally enjoy myself. We got into quarter final. I think that’s really something since kitorang practice pun 2 hari je. Compare dgn team lain yg practice hari hari, dan ada yg siap ada coach lagik tu;).

I really loved playing soccer!!! It’s a fun game, mcm hoki jugak. Berbaloi gila walaupun badan habis sakit. Sampaikan tgn aku pun lebam jugak, hihihi…teruk kan aku main..muahaha..

Kejang kaki tak payah cakaplah. But I had worse before. Dulu waktu sekolah main hoki siap patah lagi tulang jari, kena masuk hospital:-). So tak kisah sgtlah lebam ni, macho kan, hihihi..At least I have a chance to really play soccer. Dkt Malaysia dulu tak ada peluang.

Overall, everything was great. Bebudak UW semuanya penuh semangat bermain + menyokong. I’m really proud to be one of the Madisonian. Sayang korang sumer!!!

Sempat jugak jumpa ramai kawan lama. Antara soalan favorite among kami pelajar pelajar senior: “Bila nak grad?”, “Nak kerja sini ke nak kerja dkt Malaysia?”, “Bila nak tunang?” & “Bila nak kahwin?” Hahaha…

Dinner not bad. Tapi sbb makan western food, kekenyangan dia tak bertahan lama. Pukul 11 semua org dah lapar balik:-). Show pun ok. I love performance from RPI band the most. Suka sangat dgr diorang goreng gitar. I have to say persembahan silat tak berapa best. It’s lacking a climax.

Okay, I have to close my guestbook for now. Ada lak insan yg tak ada kerja nak mencarut dlm guestbook waktu aku pergi jln jln hujung minggu. Nasib baiklah aku nie penyabor. Thanx honey for alerting me.

Inilah masalahnya org yg tak educated. Suka buang masa buat benda yg tak berfaedah. Dahlah tambah dosa diri sendiri, coward pulak tu. Ade ke kacau orang dlm guestbook, kenal pun tidak…isk isk…kalaulah ada 1000 org Malaysia macam tu, mmglah susah negara kita nak maju. Padanlah Dr. M selalu sedih tgk perangai org melayu nie yerk..

Orait..esok kelas summer start! I’m all ready to start my engine!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s