shave everything except your hair?

Semalam pergi tgk X-Men dan mkn mkn, have a really great time. The movie meets my expectation, best!!!

I guess I’m going to slow down my writing within these 2 weeks. Sebab minggu depan dah final exam. Bukanlah aku rajin sangat nak stadi pun, tapi kenalah rajin sket dari selalu;)

First time tak dapat nak tengok siaran langsung F1 for this year. Mengantuk sangat tadi nak bangun pagi. Semalam pun gayut kul 3-4 pagi;). Anyway, Schumacher menjuarai takhta kali ini, diikuti dengan Alonso dan Barichello. Dengar cerita Schumacher pakai kereta baru. Malam nie boleh tengok siaran ulangan. Khabarnya team MCLAREN dua dua out, muahaha…

Last friday, ada sorang cikgu kat tadika aku cakap dia nak tanya something. Aku ingat kan apa dia…Rupa rupanya dia cakap minggu lepas waktu dia pergi bercuti, terjumpalah sorang minah american yg dah convert masuk islam sbb dia kahwin dgn mamat dari Saudi Arabia. Lepas tu minah tu cerita dkt dia yg org perempuan kena shave every hair yg ada dekat badan, except rambut.

What the heck??? So cikgu tu cakap dia macam tak percaya je, sebab tu dia tanya aku. Hahahaa…Aku pun tak pernah dgr pasal nie. Aku pun cakap agaknya benda tu adat je kot dkt negara arab, tapi lama kelamaan dia dah jadi macam satu kemestian. Aku cakap yg pasti, kitorang semua tak buat benda tu… hahahaha… Dunia oh dunia…Ada ke wei rules macam tu???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s