piercing and wedding invitation from purdue:)

Last nite my piercing really hurt. Nak nangis rasanya. Sampai nak buat homework pun tak boleh concentrate. It must be either that silly bacteria slipped in, or sebab aku makan telur dinner semalam😛.

I thought I’m strong enough utk makan sebiji telur, hehehe…Need to be more careful next time. Cannot afford being sick this time of the the year. It’s a week before final bebeh!!!

Otherwise, my birthday was really great. Got all my favorite presents. Flowers, anak patung, and poster Anne Geddes. Thank you guys, and thanks for all the wishes everyone! And my dad offered a ticket to visit my bro in London. But I’m still thinking nak pergi ke tak. Tau tau jer la condition sekarang dkt U.S nie, leceh nak masuk keluar. Kalau pergi, mungkin time summer nanti, ataupun winter, ataupun tak pergi langsung;).

Niat di hati nak tgk X Men United hari ni. Tapi tiket dah sold out pulak. Tapi InsyaAllah, hari esok masih ada:). So, aku pun awalnya niat nak buat paper. Tgk tgk ada cerita 8 Mile dekat tv. Apa lagi, duduk mengadap tv laa 2 jam, hehehe…Cool sungguh eminem itu…:)

Oh ya, 4 hari lepas I got a wedding invitation from my dear friend, Suria. Cannot believe she’s getting married! I’m so happy for her!!! Tapi cam tensen juga sbb aku tak rasa aku boleh attend the wedding. Coz time tu exam belum habis, plus ada urusan lain yg telah aku plan.

Anyway, they said they are going to do the kenduri one more time in Malaysia once we graduated. Yeay for that!!! I’ll definetely come!!!

She’s going to marry my schoolmate. Hmm..aku dah tak ingat sejak bila diorang couple, tapi since dekat U.S lah. But I knew she always have a crush on him since dekat PPP😉. I know they made a great couple:).

Teman, semoga sentiasa dilimpahi rahmat Allah S.W.T, dan sentiasa berbahagia ke anak cucu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s