HAPPY BIRTHDAY TO ME

Let see, siapa budak kecik nie???

HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO MANJALARA
HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

Dah besar dah aku, bukan 5 tahun lagi. Hihihi..tapi tak apa, jiwa masih rasa muda:). Bukan perasan tau, akak aku sendiri cakap dia ingat aku masih 18 tahun;) Hahaha..

Ku panjatkan jutaan syukur ke atas Ilahi kerana dipanjangkan usia dan masih dapat hidup di muka bumi-Nya. Alhamdulilah, ku pohon agar terus dipanjangkan umur, semoga dapat ku capai impian yang belum tertunai.

Tadi celebrate dekat tadika makan 2 keping kek dan dapat belon seorang satu. Seronok + rasa macam 5 tahun lagi! Inilah untungnya kerja tadika:)

Dekat sini 1st MAY tak cuti. Biasalah, tengah minggu ni semua sibuk siapkan assignment. So, InsyaAllah, weekend nie baru aku keluar celebrate dengan member member. Makan makan dan mungkin tgk X MEN? Yeay!!!

Bulan Mei nie mmg special utk aku, sbbnya cik abang aku pun lahir bulan nie. Still tgh pening tak tau nak beli present apa:). Dan nanti aku plan nak naik pelamin pun bulan nie. Hahahaha!!! Bukan tahun ni yer :p. InsyaAllah 20.05.2005, dah cop tarikh tu;)

Birthday sedara mara aku pun byk yang akhir bulan 4 dan awal bulan 5. Happy birthday to my niece and nephew; Munirah & Adeeb. Abang aku; Abg Lan & Abg Arif dan kakak aku, Kak Pi. Juga adik angkat aku Azmir, and my old friend, Shahrin. May God Bless us All.

Happy labor day to all. Kalau bukan sebab menghormati kelahiran aku mesti ngkorang tak cuti;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s