PrEsChOoL FUn – 2nD EpiSodE PiCtuReS!

I have a really great day today. Goreng kuew teow, makan aiskrim, pergi aerobik, and did something that I wanted to do since 3 years ago:). Can cross that one from my list now;).

Okay, as promise…these are some pictures collection that I have from the Preschool. Ada gambar sejak 2 tahun dulu, so some of the kids dah masuk kindergarten.

 

Maya bermain dress up. Waktu ni dia umur 2 tahun. Nanti tgk gambar dia yg baru dekat bawah.

 

Nacho, budak Spanish tapi fasih juga cakap omputih. Dah masuk sekolah dah pun.

 

Arabela & Brooke bermain anak patung bawah gelongsor dekat taman permainan kitorang.

 

Jae Woo, asal dari Korea dan Lucy, one of my favorites!

 

Miao Miao & Eddie bermain blocks. All the time favorite section for the kids. Kadang kadang build spaceship, kapal, or in this case castle. Kreatif kan diorang…

 

Kate & Claire 2 tahun dulu. Ada lagi satu gambar si Claire nie dekat bawah bila dah besar.

 

Jacob, dressed up as a pumpkin during Halloween. Cuba nak menyorok bawah couch bila aku nak ambil gambar!

 

PAINTING TIME! Aku lah tu yang conteng muka diorang,hehehe… Yg kiri tu anak murid kesayangan aku Kaelan, dan yg seorang lagi tu alamak..tak ingatlah nama apa. Apa punya cikgu lah aku nie. Alaa..tapi ni gambar 2 tahun dulu. Cover cover..:)

 

Masa utk mewarna! Yg lelaki tu nama dia Abdul, dan plg kanan tulah Maya. Dah besar, kan. It’s amazing to see these kids grow up!

 

Jack dressed up as a fireman during Halloween. Dia kawan baik Maya. Hari hari main kahwin kahwin:)

 

HALLOWEEN TIME. Dari kiri, Jeremy, Miao Miao, Eddie, Cikgu – Terry ( dia nampak pendek sebab melutut), Claire, Jaewoo, & Kaelan. Haa..inilah gambar si Claire & Kaelan yg dah besar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s