KLIA jadi saksi…:)

Hari ini pergi ambil gambar utk Actuarial Banquet Dinner. Jumaat ini Actuarial Club buat dinner, untuk meraikan bebudak yg dapt scholar dan bebudak yg nak grad macam kitorang:)

Yeyeyeye!!! Dah nak grad! Cepat juga 4 tahun berlalu yer…

Bercakap tentang 4 tahun yang berlalu, mari kita tengok gambar tahun tahun dulu;)

 

Year 2000 @ KLIA – 1st time fly. Muka skema nak mati;) I guess masa tu hati bercampur baur. Gembira sebab nak fly overseas, sedih sebab nak tinggalkan family dan cik abang, dan nervous sebab nak duduk negara orang. Dalam flight airmata berjurai…

 

Year 2001 @ KLIA – Masa nie lagi sedih dari tahun sebelumnya. Sebab balik Malaysia cuti sebulan sahaja. Rasa tak cukup. Plus perasaan pun tak se-excited dulu nak datang negara orang.

 

Year 2002 @ KLIA – Wajah sedikit riang. Sebab puas cuti 3 bulan, lagipun mengenangkan lagi setahun saja lagi sebelum grad! Tapi ada juga sedih sikit sikit. In fact airmata menitis jua.

Year 2003 @ KLIA – ??? InsyaAllah aku akan pulang jua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s