wedding lagik dan lagik

Seperti yang kujangka..matahari memancar indah hari ini. Yahoo!!! Sehinggakan tadi waktu bas pusing Capitol, aku lihat ada 2 pasangan pengantin sibuk berposing. Satu dekat penjuru sana, satu lagi penjuru lagi satu. Kenalah jauh jauh sikit, nanti tak cukup glamer:)

Kawasan luar Capitol memang tempat favorite utk pasangan pengantin. Mat saleh dekat sini mmg suka kahwin + bergambar dkt kawasan taman. Sebab tu lah diorang selalunya kahwin time summer je.

Inilah gambar Capitol kitorang. Kiranya macam tempat pentadbiran kerajaan negeri kot. Kalau org nak berpiket pun dekat depan tu lah diorang kumpul. Rules dekat Madison ni, tak ada mana mana bangunan pun boleh melebihi ketinggian Capitol.

 

Bercakap tentang pengantin, seorang temanku dari MRSM Taiping, Syairuza Anna selamat melangsungkan perkahwinannya 5hb April lepas. Tahniah teman!!!

Seorang lagi temanku dari MRSM Taiping pun khabarnya akan menamatkan zaman bujangnya bulan hadapan, InsyaAllah. Nanti bila berita gembira ini jadi kenyataan aku warwarkan sekali lagi:)

*Lama tidak mendengar khabar sahabatku, Yat & Sepol. Rindu rasanya! Sibuk agaknya mereka, maklumlah hendak menimang cahaya mata ketiga tak lama lagi. Nantilah akan kutitipkan emel!

**MAN U titik Newcastle 6-2!!! Semakin menghamipiri takhta liga nampaknya, cayalah!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s