CLEO most eligible bachelor time!

A MAN APART is here. My friend said the movie is like a modern Braveheart story. I love Braveheart and I do like Vin Diesel🙂 Walaupun dia dalam kategori macho dan sesungguhnya aku tak suka org yg berlagak macho, tapi dier tak mcm berlagak/kontrol macho. He’s more like natural macho, plus mcm gangsta sket sket…ahaks ahaks…Berbelit sungguh aku cakap ni.

Oppss!! Sorry honey, nie cerita org pompuan..hehehe….;)

Bercakap tentang cerita orang perempuan… CLEO 50 MOST ELIGIBLE BACHELOR IS HERE AGAIN!!!

Gals, check it out and VOTE!!! Hahahaha…

My roomate from Taiping, Atik reminded me about this CLEO Bachelor stuff. Membuatkan aku teringat zaman sekolah dulu. Atik, me and our other friends (nisa, so, dora) always enjoy all this girlie stuff. Well, KRU and BSB is totally out of our way, duhh…But we’re still definitely young enough for CLEO! Hahahaha…Makes me feel 17 again. Seronoknya jadi orang muda… I guess I’ll put CLEO away bila dah kahwin😉

Well, I know some of these bachelors are snob + berlagak. Coz some of them are rich, and some knows they are cute, duhh…

I knew one of them last year, agghh…!!! Talk about bragging. Tahun ni pun ada sorang tu my rich ex-schoolmate. He’s not that bad though, but I’m not going to vote him. Have someone else in mind:)

But you know…Back in my school days, guys like Azhar Sulaiman, Esma Danial, etc have also been there. It’s where they started. Look what they’ve become, not bad, huh…

Okeyla, enuff about guys.

Still thinking whether to go to Midwest Games or not this May dekat Purdue. Midwest games ni sukan antara pelajar pelajar Malaysia dkt US ni. Mcm MSSM lah lebih kurang, wakil U masing masing. Semangat juga ni nak sokong UW. GO BADGER!! GO BADGER!!

Tapi kalau pergi tak main, ataupun kalah awal:), sure bosan gila sebab tak ada tempat nak pergi jalan kat sana tu. Aku tak pernah pergi lagi Purdue. Tapi menurut kata kata mereka yg pernah menjejakkan kaki ke sana, cerita yg aku dengar hanyalah tentang ladang jagung, markah bowling yg kena tulis sendiri, & tak ada tempat nak hang out and shopping.Agghhh…!!!

Sorry Lina😉

Okess..mari tgk Vin Diesel in David Letterman Show

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s