madison and bars

Spending the nite studying & watching FRIENDS episodes..hehehe…Dgn alasan boleh mengelakkan ngantuk. Esok exam management, kelas ni material dia boring sket.

Kelas susah pun masalah, boring pun masalah. Sebabnya kalau kelas boring macam ni jadi over-confident. Study pun main main, cam baca majalah je. Pastu bila sudah terhantuk baru terngadah. Lepas tu masih belum serik. Terus terhantuk dan terhantuk, sampai sakit kepala…hihihi…:)

Berjaya enrol kelas summer. Harapnya everything will go smooth. Tak nak kecoh kecoh kena drop kelas lagi.

Excerpt dari BADGER HERALD, Univ punya newspaper. (Suratkhabar yg paling aku selalu baca sbbnya free dan ada merata rata):

The Men’s Journal article currently ranks Madison as having the most bars of any city surveyed (45 bars for every 100,000 residents). Maybe it’s the German roots, or the short and bitter winter days, or that everyone builds up a thirst by playing outside and eating cheese, but whatever the reason, folks in Madison love to drink.

Huh…bebudak ini memang begitu…iskk iskk..kalau ada the most shopping malls of all cities kan best…ahaks ahaks…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s