evergreen movie

Hello hello…

The week is going to start again. I am all ready!!! hehehe…7 minggu sahaja lagi sebelum semester habis. Sabor sabor…

Tengahari tadi sempat tgk 15 minit terakhir cerita CON AIR sambil lunch. Dah berpuluh kali aku khatam cerita tu sbb ada tape kat rumah. Tapi aku mesti still sayu punya tgk scene Nicolas Cage jumpa anak dia utk kali pertama tu. Isk..isk…

Lps tu tadi layan GHOST pulak. My favorite movie of all time. 1st time aku tgk time darjah 3. Ingat lagi siap nangis time diorang menari tu. Tadi pun rasa sedih jugak…hehehe…Sensitif sungguh.

Movie pun macam lagu juga yerk, ada yg cukup evergreeen. Tgk berkali kali pun tak puas. Samalah juga dalam persahabatan dan percintaan. Ada yg dah bertahun tahun pun tak rasa basi, kan kan…:)

Orait bebeh…Getting ready for school tomorrow. Kalau time sekolah dulu malam ahad ni sibuklah kapur kasut. Hehehe..biar kakak aku yg kapurkan pun…:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s