kahwin muda?

Malam ini kena stay up, esok kena submit paper 6-8 mukasurat. Langsung tak mula apa lagi…hehehe…

Hari ini makan malam penangan ikan masin dan telur masin. Hehehe…ayam ada dlm oven, tapi aku teringin sangat nak makan ikan masin. Tumbuk sambal belacan dan berulamkan timun, haa..puas hati. Bukan senang nak dpt ikan masin yg ada ummpphh kat US ni. Kira dah cukup heaven laa:)

Aahh..rindunya pada makanan Malaysia. Ulam ulaman, kerabu perut, gulai tempoyak…agghh…

Tahu tak org org tua kata kalau masak masin tandanya dah nak kahwin. Itulah roomate aku cakap tadi, ni dah mmg obvious sangat nak kahwin, semuanya masin. Muahahahahaha…

Well, I just don’t think I am the kind of person who’ll get married in the early age. Muda lagi laa kak..:P Of course bila dah ada boyfriend, kengkadang tu pernah juga terfikir kalau kahwin cepat lagi bagus. Tapi aku rasa perasaan tu datang hanya kerana aku terpisah jauh dgn si dia, kengkadang tak tahan menanggung rindu.

Realitinya aku belum bersedia nak kahwin sekarang. Belum bersedia memikul tanggungjawab, belum bersedia nak menguruskan someone:) Plus, I’m still enjoying my bachelor life. Nanti dah kahwin tak boleh dah nak sok sek sok sek dengan member pasal TA atau classmates yg kacak:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s