F1 di Sepang

Agak lama tidak diupdate. Banyak juga benda berlegar di dalam otak. Perang Teluk ke-2, Formula One, Oscar, isu poligami yang Jigo suarakan, tapi badanku terlalu penat hingga hendak menaip pun tidak mampu. Penat bukan kerana apa, penat pergi shopping dua hari tidak berhenti. Itulah perempuan…hehehe…

 

Kita bicara tentang F1 dulu. Schumacher sekali lagi bernasib malang. Walaupun Sepang adalah antara litar yg paling disukainya, Ferrari terpaksa menerima kekalahan bila dia terlibat dalam crash awal awal lagi.

 

Semalam tak sia sia aku stay up untuk menonton F1, sebab macam macam yg terjadi. Ada pemandu nak tukar kereta lah, ada kereta tak boleh nak jalan bila nak keluar pit, dan wing kereta siapa yg pecah tu…bahaya juga. Aku tak ada lah pro sangat nak komen pasal F1 ni. Rules dia pun aku pening sket, sbb byk bertukar thn ini. Tapi kalau menonton mmg best. Sampai membuatkan aku pun rasa macam nak racing. Hehehe..drive kereta pun tak reti. Race dlm game daytona pun jadilah😛

 

Excerpt dari site Formula One:

Ecclestone said in a television interview: “Malaysia has done a very good job organising this race. Dr Mahathir is a man of vision. Soon we will have China and Bahrain on the Formula One calendar.”

Aku pun respect Mahathir dalam hal ini. He is really a man of vision. Aku rasa nanti mesti dia dapat gelaran Bapa Wawasan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s